Addy Garritsen
Raadslid

Mijn naam is Addy Garritsen, geboren en getogen in het mooie Zutphen. Ik ben woonachting in de mooie wijk Leesten-Oost een wijk die volop in ontwikkeling en nog steeds groeiende is. Dat is voor een gemeente als Zutphen alleen maar goed.

Landelijk en lokaal volg ik de politiek al jaren, een gedachte die bij mij regelmatig opkwam was ”Ooit wil ik ook de politiek in. De belangen behartigen voor onze burgers in onze eigen gemeente Zutphen.”. Na een lange periode bestuurlijke ervaringen te hebben opgedaan bij een grote voetbalvereniging in Zutphen was het tijd voor iets nieuws. Wat is het dan mooi dat je vanuit je netwerk wordt benaderd of ik interesse heb om mij aan te sluiten bij een lokale partij. Bij het eerste gesprek kreeg ik gelijk een goed gevoel. Er werd mij aangeboden om mee te kijken achter de schermen en er was veel ruimte om mee te praten. Na een aantal maanden gesnuffeld en geproefd te hebben, ben ik lid geworden van Burgerbelang.

Waarom heb ik gekozen voor Burgerbelang? Allereerst omdat het een mooie club mensen is met veel expertise, die deze expertise vol overgave inzetten voor een mooier Zutphen, Warnsveld en de Hoven. Maar belangrijker vind ik de visie en de kernwaarden van Burgerbelang, die spreken mij aan en daaraan heb ik mij gecommitteerd.

Ik ben er dan ook trots op dat ik maandag 15 november benoemd ben tot Forumlid, trots dat ik na de woorden ”Dat verklaar en beloof ik” officieel mijn bijdrage mag gaan leveren. Doel is uiteraard met Burgerbelang zorgen voor een mooier Zutphen, Warnsveld en de Hoven, een financieel gezonde gemeente, waar we luisteren naar de burger in de breedste zin van het woord.