Alice Bennink – Warnsveld

9

Waarom de gemeente Zutphen?

De historie van Zutphen, de mooie binnenstad en de heerlijke uiterwaarden. In Warnsveld vind ik het heerlijk om uren te wandelen langs de Berkel en in de bossen.

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

Burgerbelang staat voor mij voor onze gemeente. Ze zijn een lokale partij en daar gaat mijn hart naar uit. Burgerbelang hoeft in de gemeente niet mee met het landelijke beleid van de landelijke partijen.

Lokale partijen hoeven niet mee met het beleid van de landelijke partijen. Ik wil mij graag inzetten in de politiek, omdat ik het vertrouwen in de landelijke politiek kwijt ben was de keuze voor een lokale partij snel gemaakt. De kernwaarden van Burgerbelang spreken mij aan. Burgerbelang vind ik een laagdrempelige politieke partij, waarbij iedereen gehoord wordt. Samenspraak, vergroten van de werkgelegenheid, betere samenspraak met de burgers, de jongere generatie behouden voor onze gemeente en niet te vergeten de zorg beter maken.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Burgerbelang staat open voor alles en iedereen. Ze doen wat ze zeggen en zijn niet afhankelijk van het landelijke beleid. Lokaal kunnen we een hoop bereiken juist omdat we niet afhankelijk zijn. Ik verwacht dat Burgerbelang zich in blijft zetten voor de bewoners van de gemeente . Dat we een stabiele partij zijn die staat voor wat ze zeggen.

Vragen voor Alice?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?