Hans Oosterveld – Leesten

9

Waarom de gemeente Zutphen?

Ik woon nu ongeveer 35 jaar met veel plezier in de gemeente Zutphen. Er is een aantrekkelijk en divers aanbod aan bijzondere winkels en cultuur en daar kunnen we trots op zijn.

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

Ik vind het belangrijk dat er binnen Burgerbelang plaats is voor mensen uit verschillende stromingen en dat diverse meningen worden gehoord. Er is een breed inzicht waarbij het belang van de burgers voorop staat.

Het pluspunt is dat Burgerbelang lokaal wordt aangestuurd en geen bemoeienissen heeft vanuit de landelijke politiek. Hierdoor kunnen wij ons rechtstreeks inzetten voor de burgers van Zutphen, Warnsveld en De Hoven.

We hebben veel energie gestoken in het formuleren van onze kernwaarden. Deze zijn voor ons leidend om bij diverse vraagstukken een goede afweging te maken.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Burgerbelang is een transparante lokale partij en staat dicht bij de burgers. We hebben een sterk lokaal component en staan los van de landelijke politiek. Onderwerpen en besluiten worden langs de lat gelegd van onze kernwaarden. We luisteren naar wat er leeft in de maatschappij en zoeken zoveel mogelijk naar passende oplossingen voor de gemeente Zutphen.

Dit maakt het voor mij de moeite waard mij in te zetten voor Burgerbelang en daarop te stemmen.

Vragen voor Hans?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?