Kamiel van Wijk – Zuidwijken

9

Waarom de gemeente Zutphen?

Dit is onze woonplaats, de plek waar we onze kinderen grootbrengen, de plek waar we sporten, de plek waar we herinneringen maken. Alleen dit zijn al genoeg redenen. Daarnaast vind ik het erg speciaal om te wonen op een plek met zo’n lange en rijke historie, hier mogen we erg trots op zijn!

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

Om eerlijk te zijn ben ik al een tijdje klaar met de landelijke politiek en hoe zij omgaat met elkaar en de belangen van iedereen in ons land. Maar ik ben ook van mening dat je beter kan helpen om dingen te veranderen dan vanaf de zijlijn toe te kijken en kritiek te uiten. Alleen samen kunnen we de wereld beter maken. Daarbij maakt het niet uit of dit grote of kleine veranderingen zijn, alles begint met de eerste stap en (kan) bijdragen aan grote veranderingen. Burgerbelang sluit aan qua normen en waarden bij mij als persoon en streeft net als mij om onze gemeente een betere plek te maken om te wonen.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Er is geen kort en duidelijk antwoord op deze vraag, iedereen kijkt met een andere bril naar de wereld om ons heen. Elke gebeurtenis is neutraal maar wij als individuen hangen hier een emotie aan. Ons programma geeft een beeld van waar wij voor willen staan. Wat ik belangrijk vind is dat wij er puur zijn voor de gemeente en geen beïnvloeding hebben van een landelijke politiek partij. Daarom staat Burgerbelang er voor de inwoners van Zutphen, Warnsveld en De Hoven!

#jouwbelang #onsbelang #jijbepaalt #stemlokaal

Vragen voor Kamiel?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?