Marieke Schriks – Centrum

9

Waarom de gemeente Zutphen?

Ik woon met veel plezier in een oud huis middenin het centrum van Zutphen. In de allereerste plaats ben ik aan Zutphen gehecht omdat ik er geboren ben. De historie van de stad en het kleinschalige karakter spreken me aan en er zijn voldoende goede voorzieningen. Ik heb hier ook veel vrienden en die wil ik voor geen goud missen. En mijn ouders dicht in de buurt waardoor ik voor ze kan zorgen als dat nodig is.
9

Waarom kies jij Burgerbelang?

Ik ben actief in de politiek omdat ik een warm hart voor de gemeente Zutphen heb en daar goed voor wil zorgen. Ook voor de volgende generatie.
9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Burgerbelang spreekt me aan omdat deze partij het echt voor de gemeente Zutphen doet en dicht bij de mensen staat. Bij ons komen de inwoners op de eerste plaats. Uiteindelijk doe je het voor de mensen.

Vragen voor Marieke?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?