Addy Garritsen – Leesten

9

Waarom de gemeente Zutphen?

Ik ben geboren en getogen in het mooie Zutphen, een mooie Hanzestad met rijke historie en cultuur. Zutphen heeft een mooi stadscentrum waar altijd wel wat te zien en te beleven is. Zo woon ik op de scheidslijn van Warnsveld en Zutphen. Op de fiets rij ik regelmatig door Warnsveld met zijn prachtige dorpskern. De dorpscultuur proef en zie je op allerlei manieren om je heen. Kortom de veelzijdigheid maakt het voor mij speciaal.

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

De keuze voor Burgerbelang is omdat ik mij kan vinden in de kernwaarden. Het is een partij die zichtbaar aanwezig is in de Gemeente . Samen met Burgerbelang kan ik het lokale geluid laten horen, samen staan we naast de burgers, zijn we alert en springen we in op de actuele situaties in de Gemeente.

Ik vind alle punten in het programma van Burgerbelang belangrijk en zal daar samen met mijn partijgenoten vol overgave mee aan de slag gaan. Er is in 2018 artikel verschenen in de Trouw en daar werd aangegeven dat stemmen op een lokale partij nergens op slaat. Dat is door de gevestigde orde verwoord in het artikel. Toen ik het las dacht ik, de gevestigde orde draagt alleen maar bij aan chaos in het land. En ja, we hebben wij met de landelijke politiek te maken. Maar voor mij des te meer gedrevenheid om in de gevestigde orde in Zutphen ons lokale geluid te laten horen. Ik hoop dan ook dat wij als Burgerbelang met de verkiezingen meer zetels krijgen en ons lokale geluid nog meer kunnen laten horen, lokaal gebeurt het! Daar wil ik mijn bijdrage aan leveren. Daarom kies ik voor Burgerbelang, omdat deze partij dicht bij de inwoners van Zutphen en Warnsveld staat. Dat spreekt mij enorm aan.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Omdat wij onze kernwaarden blijven uitdragen naar de burgers in onze gemeente. Dat wij waakzaam / controlerend zijn op het beleid van de gemeente. Dat wij onze bijdrage gaan leveren voor een nog mooier en beter Zutphen en Warnsveld. Wij blijven inspringen op actuele situaties. Omdat wij de verantwoordelijkheid nemen voor een mooier Zutphen, wij oog hebben voor de burgers van Warnsveld en Zutphen. Wij gaan er alles aan doen voor de burgers dat er een veilig leefklimaat is in Zutphen en Warnsveld. Door de betrouwbaarheid van de partij kunnen we samen streven naar perfectie. Wij zijn de partij die goed luistert naar de burgers, zijn laagdrempelig, we doen wat we zeggen en daardoor maken wij het verschil.

Vragen voor Addy?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?