Wim Imhoff – Centrum

9

Waarom de gemeente Zutphen?

Ik ben al jaren actief voor mensen met een beperking binnen de gemeente Zutphen. Hier zet ik mij graag voor in voor deze mooie gemeente als toegankelijkheidsdeskundige. Sinds 2021 ben ik tevens VN-ambassadeur voor mensen met een beperking.

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

Ik ben al lang actief lid bij Burgerbelang. De reden dat ik voor Burgerbelang actief bent is zodat ik inbreng kan geven omtrent toegankelijkheid. Burgerbelang heef wel oog heeft voor de groep mensen waar ik mij voor inzet.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Omdat Burgerbelang zich inzet voor het totale belang van de gemeente Zutphen. Daarom zeg ik ook: mensen stem lokaal, stem op Burgerbelang!

Vragen voor Wim?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?