Marloes Roerdink – Leesten

9

Waarom de gemeente Zutphen?

Zutphen is een fijne gemeente om in te wonen. Het ligt centraal in het oosten en heeft alle gemakken in de buurt, maar niet het gevoel van de drukke stad. Zelf ben ik woonachtig in Leesten, dus vanaf daar is het lekker uitwaaien in het buitengebied en ben je zo in het centrum van Warnsveld en Zutphen om te slenteren door de mooie straatjes.

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

De kernwaarden van Burgerbelang sluiten aan bij mijn eigen gedachtengoed. Een partij die waarmaakt wat er beloofd wordt en realistisch naar de plannen van de gemeente kijkt. Kritisch wanneer nodig en niet bang om zaken aan de kaak te stellen.

Een fijne leefomgeving voor jong en oud waar iedereen zich thuis voelt. Realistische plannen en geen grootheidswaanzin, er wordt gelet op de financiële situatie van de gemeente. Het lokale karakter zorgt voor echt korte lijntjes met de inwoners. Geen belangen vanuit Den Haag, maar volledige focus op de eigen gemeente en haar inwoners. Vanuit de intrinsieke motivatie om de gemeente Zutphen te verbeteren.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Een stabiele partij die kritisch is wanneer nodig en met realistische plannen het college aan het werk gaat zetten. De financiën op orde houdt. Een partij die zich inzet voor alle inwoners van de gemeente Zutphen. Het lokale karakter, burgerbelang staat dicht bij de burger en zal er alle energie insteken om het beste mogelijke waar te maken voor de gemeente Zutphen. Niet met beloftes en onrealistische plannen. Als burgerbelang iets doet is het onderbouwd met feiten en financieel haalbaar. Ga het gesprek aan met alle partijen, lees de programma’s en kijk waar jij een goed gevoel bij hebt. Wil je een realistische partij in de raad? Dan kom je al snel bij Burgerbelang uit.

Vragen voor Marloes?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?