Emrah Yildirim – Waterkwartier

9

Waarom de gemeente Zutphen?

De multiculturele samenleving en de geschiedenis van de gemeente maakt het voor mij bijzonder. Burgerbelang is de enige lokale partij die alles omvattend is en de meest gewaardeerde lokale partij voor mij.
9

Waarom kies jij Burgerbelang?

Burgerbelang is een lokale partij waardoor de partij niet gebonden is aan de landelijke partijen. Hierdoor kunnen we ons richten op lokale actiepunten.

Jeugd en cultuur zijn voor mij een belangrijke punten. Zeker mijn achterban hebben minder goede ervaringen met de landelijke partijen. Door mij in te zetten voor Burgerbelang hoop ik dat mijn achterban weer vertrouwen krijgt in de lokale politiek

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Burgerbelang staat voor transparantie in bestuur en college, zodat de inwoners kunnen meedenken en meegenomen worden. Het belang van de inwoners zou behartigt moeten worden omdat we als Burgerbelang de aandacht meer richten op de lokale aandachtspunten en problemen dan op de landelijke politiek.

Vragen voor Emrah?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?