René Sueters – Warnsveld

9

Waarom de gemeente Zutphen?

De gemeente Zutphen is een mooie gemeente waar ik trots op ben. In Zutphen heb ik mijn sociale contacten en vrienden en voel ik mij thuis.

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

Burgerbelang draagt ertoe bij dat ik trots blijf op deze gemeente en het wonen/leven hier goed blijft. Zij vertegenwoordigen de inwoners van Zutphen, Warnsveld en De Hoven het best. Burgerbelang is een lokale partij, hierdoor kan ik op lokaal niveau een bijdrage leveren. Landelijk wordt er slecht geluisterd en dit staat te ver van mij af.

Het gehele verkiezingsprogramma van Burgerbelang is belangrijk voor mij, maar in het bijzonder de kernwaarden: mensgerichtheid, vertrouwen, realisme, passie en oprechtheid.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Burgerbelang zet zich in voor een fijn woonklimaat, een groene omgeving en sociale betrokkenheid. Deze gemeente moet gezond worden en blijven. Ik kies voor Burgerbelang vanwege het duidelijke programma en het vertrouwen in de betrokken leden. Dit is mijn inziens voldoende om voor burgerbelang te stemmen. De lokale politiek is zeer belangrijk.

Vragen voor René?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?