Karin van der Velde – Warnsveld

9

Waarom de gemeente Zutphen?

De mooie oude binnenstad van Zutphen. Als inwoner van Warnsveld, vind ik het een erg prettige omgeving met een mooi groen dorp. Het is een rustige leefomgeving.

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

De keuze voor Burgerbelang is een keuze voor een onafhankelijke partij die directer in verbinding staat met de inwoners. Een partij die geen rekening hoeft te houden met landelijke partijprogramma’s.

De basis van Burgerbelang is voor mij belangrijk en die basis is terug te vinden in de kernwaarden. Een plaatselijke partij kan juist dichter bij haar inwoners staan doordat de landelijke partijprogramma’s niet altijd een rol spelen in onze gemeente. Dat komt de kwaliteit van een plaatselijke partij ten goede. Burgerbelang richt zich op Zutphen, Warnsveld en de Hoven. Actuele landelijke thema’s kun je makkelijk meenemen in de partij. Denk aan de woningnood en zorgen over de zorg.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Mijn verwachting voor de komende 4 jaar: een stabiele partij die spreekt uit één mond. Een partij met een goed én enthousiast bestuur. Een partij met enthousiaste mensen die kennis hebben op verschillende terreinen. Burgerbelang is een partij die luistert naar de burgers. En één van de belangrijkste redenen: Wij zijn realistisch en dat is weer terug te vinden in onze kernwaarden.

Vragen voor Karin?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?