Emma Poort

9

Waarom de gemeente Zutphen?

Ik ben geboren en getogen in de gemeente Zutphen. Doordat mijn roots er liggen ben ik graag nog betrokken bij de gemeente en omgeving.

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

Burgerbelang bestaat uit een ontzettend leuke en gemotiveerde groep mensen die voor verreweg het grootste deel op dezelfde manier tegen zaken aankijkt en hetzelfde belang voor ogen heeft als ik.

Het belanrijkste speerpunt vind ik stagestad Zutphen; Het actief op zoek gaan naar de stagemogelijkheden voor MBO en HBO opleidingen die passen bij cultuur- en zorgstad Zutphen. Jongeren zijn onze toekomst, door hen op tijd in deze mooie stad, voldoende handvatten te geven om in de praktijk werkervaring op te bouwen vergroot je de kansen om het risico op personeelstekorten zo klein mogelijk te maken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er voldoende woningen beschikbaar komen voor studenten, zodat dit ook aansluit bij het wonen, leren en werken in de gemeente Zutphen.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Burgerbelang staat echt voor de stad en de mensen er in. Naar mijn idee kan een lokale partij veel beter beslissingen maken dan een landelijke partij omdat er meer wordt gekeken naar wat de belangen van de burgers zijn, Burgerbelang is niet afhankelijk van landelijke partijen en daardoor kan Burgerbelang zich echt inzetten voor wat belangrijk is voor de gemeente Zutphen.

Ik verwacht dat Burgerbelang zich op een eerlijke manier inzet om het beste te realiseren voor de burgers van de gemeente Zutphen en hierbij van realistische plannen werkelijkheid maakt.

Vragen voor Emma?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?