Rick Verschure – Leesten

9

Waarom de gemeente Zutphen?

De grote diversiteit van de gemeente is mooi om te zien. Zowel van inwoners, als in bouw en ontwikkeling. Het verleden en het heden. Stad, dorp en wijken. De diversiteit van het culturele aanbod is ook iets om trots op te zijn.

9

Waarom kies jij Burgerbelang?

Burgerbelang is voor mij een partij waar alle partijen samen komen en dat verbreed het inzicht van mij persoonlijk om uiteindelijk voor Zutphen, Warnsveld en de Hoven de juiste keuze te maken.

Als lokale politieke partij heeft Burgerbelang een bredere scoop dan een landelijk aangestuurde partij en dat maakt het voor mij interessant om mij in te kunnen zetten voor onze mooie gemeente. De kracht zit voor mij in de kernwaarden van Burgerbelang die bij ieder onderwerp leidend zijn om een goede afweging te maken. Daarnaast zijn het juist deze kernwaarden die het programma van Burgerbelang een sterk programma maken.

9

Waarom stem jij Burgerbelang?

Burgerbelang staat dicht bij de burgers en hebben geen last van de inmenging van een landelijke partij. Zonder deze “druk” uit Den Haag kan Burgerbelang zich veel meer richten op wat echt goed is voor Zutphen, Warnsveld en De Hoven.

Een lokale politieke partij is vrij van invloed van een landelijke partij. Het is eigenlijk een verzamelplaats van de landelijke partijen. Dit maakt dat je ieder onderwerp kan beoordelen op wat goed is voor Zutphen, Warnsveld en de Hoven. Je hebt als partij hierdoor een bredere scoop dan een landelijk aangestuurde partij en dat maakt het voor mij interessant om mij in te kunnen zetten voor onze mooie gemeente. Dat Burgerbelang een positieve bijdrage gaat leveren aan de verdere ontwikkeling van onze gemeente en financieel gezond beleid.

Vragen voor Rick?

Wil je meer weten over Burgerbelang of kunnen wij jou ergens bij helpen?